JANE MØLLER LARSEN

RESEARCH & FORMIDLING

Forside Profil Uddannelse Kurser Udland Video Web Publiceret Research
Connectivity

WEBPRODUKTION

Mine erfaringer med webmediet spænder over et bredt felt, både i praksis og teoretisk, og mine produktioner henvender sig til meget forskellige brugere. Jeg finder webkommunikation spændende og interesserer mig for både klassiske og nyskabende kommunikationsløsninger til mediet. Jeg har primært beskæftiget mig med webredaktion (formidling via tekst og billeder), kommunikationsplanlægning, målgruppeanalyse, brugerscenarier, navigation, informationsarkitektur, visuel kommunikation og visuelt design. Herunder kan du se, hvem jeg har arbejdet for, og linke til nogle af de ting jeg har lavet.

se også research og forskningsområder

 

Informationsarkitekt (2004):

Som frivillig fra Mellemfolkeligt Samvirkes gruppe "Stop Handelsrøveriet", deltager jeg i udarbejdelsen af websitet til netværksgruppen "For retfærdig verdenshandel". Netværket står i fælleskab for en landsdækkende kampagne i Danmark, vedrørende emner og problematikker der relaterer sig til WTO. Arbejdsopgaver: informationsarkitektur, afklaring af formål og mål med websitet, målgruppeanalyse, konkurrentanalyse, indholdsproduktion, navigation, labelling og principdesign (igangværende projekt).

Se temaerne: http://www.ms.dk/Kampagner/handelsrov/default.htm

 

 

Webredaktion (2004):

Jeg deltager i et intensivt 1½ måneders webredaktørkursus ved Tankevirksomheden A/S. Her går jeg bl.a. i dybden med webrelateret projektplanlægning, informationsarkitektur, målgruppeanalyse, CMS, skriv til nettet, visuel kommunikation og design samt billedbehandling. Jeg producerer mit eget website (det site du besøger nu) og arbejder i henholdsvis Photoshop og Dreamweaver.

Se kursussted: http://www.tankevirksomheden.dk/

 

Projekt- og forskningsassistent (2003/2004):

Som projekt- og forskningsassistent ved Learning Lab Denmark, publicerer jeg artikler på Learning Labs website, opdaterer indhold, researcher over internettet og udarbejder et virtuelt bibliotek om børn og unges brug af medier og informations- og kommunikationsteknologi.

Se: www.llld.dk eller virtuelt bibliotek om børn og unge, medier og IKT

 

 

Tilrettelægger/CD-rom udvikling og videoproduktion (2002):


Som projektansat ved Operation Dagsværk, fremstiller jeg 30 videoclips til en interaktiv undervisnings CD-rom. I fællesskab med en professionel udvikler ved Nexus Kommunikation deltager jeg i udarbejdelsen af flowchart, navigation og visuelt design til CD-rom'en.

Se beskrivelse af CD-rom: http://www.od.dk/undervisning/vvintro.htm

 

Webredaktør (2000/2001):

Som webredaktør ved International Institute for Democracy and Electoral Assistance (IDEA) i Stockholm, konceptualiserer jeg et website til IDEA's demokrati forum 2001. Herunder udvikler jeg websitet indenfor IDEAs visuelle identitet, tilrettelægger og monitorerer diskussionsfora, identificerer og linker til partnere, står for al logistik ifht. websitets produktion og vedligeholdelse, responderer på forespørgsler fra interessenter, udvikler en metode til at evaluere websitets brugervenlighed, idéudvikler med webmasteren omkring interaktionsmuligheder, laver illustrationer til sitet, samt udfører bruger-gruppeundersøgelser.

Se websitet: http://www.idea.int/2001_forum/index.htm

 

 

 

 

 

 

kontakt@janelarsen.dk